W.B., ook wel de tiran van de wijk genoemd.
Volledig scherm
W.B., ook wel de tiran van de wijk genoemd. © Frank Eeckhout/RV

‘Tiran van Letterhoutem’ opgepakt nadat hij zijn vader (80) probeert te vergiftigen

De 55-jarige W.B. uit de Houtemse deelgemeente Letterhoutem zit sinds vorige week vrijdag in de cel nadat hij zijn 80-jarige vader, die bij hem inwoont, probeerde te vergiftigen. De vijftiger is geen onbekende voor het gerecht. “Dit had al veel sneller moeten gebeuren. Met zijn lange arm bij politie, gerecht en politici komt hij overal mee weg", getuigt zijn dochter.

13 reacties

 • Eddy Grysouille

  2 jaar geleden
  Lambregts Gerrit en Mieke Kenis, dat de politie van Zottegem/Sint-Lievens Houtem/Herzele geen gewoon politiekorps is heb ik aan den lijve ondervonden, er zijn er daar een paar jonge agenten die denken dat ze boven de wet staan. Ik ben dan ook niet geschrokken, dat er onder dat korps agenten zijn die W.B. het hand boven het hoofd hielden, met geld koop je de boter, dat wordt toch gezegd niet?
 • Lambregts Gerrit

  2 jaar geleden
  Ze moeten daar de politie ook eens aan de tand voelen . En die hem zijn hand boven zijn hoofd hou ook veroordelen..schande van de politie.
 • mieke kenis

  2 jaar geleden
  Dan moet uitgezocht worden wie "de lange arm" is.
 • Jos Plessers

  2 jaar geleden
  Tegen iedereen in de straat ruzie?Waarom niet met zijn allen eens bij hém aanbellen?Gewoon om te laten zien,dat jullie zijn gedrag beu zijn.Maar,tegenwoordig is het ieder voor zich,eh.
 • vicky vanderweyen

  2 jaar geleden
  Wens de vader een spoedig herstel en hoop dat hij nog enkele jaren van zijn oude dag mag genieten zonder de tirannie van de"zoon".