Spaghetti en lasagne in Klim-Op.
Volledig scherm
Spaghetti en lasagne in Klim-Op. © RV

Spaghetti en lasagnefestijn in Klim-Op

BavegemHet oudercomité van basisschool Klim-Op in Bavegem organiseert op donderdag 28 oktober opnieuw een spaghetti en lasagnefestijn in de refter van de school. Dit jaar is er ook een vegetarisch alternatief. 

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Ingrid van kledingwinkel Bellissimo Style en café Roxy kijkt uit naar modeshow na periode van veel tegenslag: “80.000 euro spaargeld kwijt”
  PREMIUM
  Kerksken/Haaltert

  Ingrid van kledingwin­kel Bellissimo Style en café Roxy kijkt uit naar modeshow na periode van veel tegenslag: “80.000 euro spaargeld kwijt”

  Ingrid Erauw van café Roxy kijkt uit naar zondag, na een periode van veel tegenslag. Ze opende in juni vorig jaar een kledingwinkel in Haaltert, maar dat verliep niet van een leien dakje. Zo moest ze plots een pandemie trotseren en bleek de eigenaar van de winkel bovendien niet over een vergunning te beschikken. Na een verhuis naar Aalst verkoopt ze nu kleding in de zaal van haar café Roxy, tot ze een definitieve locatie heeft. Daar houdt ze zondag een modeshow.