Jérôme gaat in de finale zijn uiterste best doen om een meet and greet met de sterren van Real Madrid te winnen.
Volledig scherm
Jérôme gaat in de finale zijn uiterste best doen om een meet and greet met de sterren van Real Madrid te winnen. © Foto Frank Eeckhout

"Ronaldo ontmoeten is ultieme droom"

LETTERHOUTEMNa vijf dagen les te hebben gekregen van de voetbalschool van de Real Madrid Foundation is Jérôme Arens (9) uit Letterhoutem geselecteerd als talent. De knaap, die voetbalt bij Club Brugge, mag naar de Benelux-finale en maakt kans om de sterren van de Spaanse voetbalploeg te ontmoeten. "Ronaldo is mijn grote favoriet. Die wil ik zeker zien", lacht Jérôme.

 1. Elektrische deelwagens meer dan 100 keer de baan op in eerste zes maanden: “Kleine opleiding moet inwoners nog warmer maken voor deelwagens”
  Sint-Lievens-Houtem

  Elektri­sche deelwagens meer dan 100 keer de baan op in eerste zes maanden: “Kleine opleiding moet inwoners nog warmer maken voor deelwagens”

  In de eerste zes maanden van het project werden de elektrische deelwagens in Sint-Lievens-Houtem meer dan 100 keer keer gebruikt. De wagens werden vooral gebruikt voor dienstverplaatsingen van het gemeentepersoneel. “Een kleine opleiding moet ook onze inwoners warm maken voor de deelwagen”, zegt schepen van Mobiliteit Tim De Groote (NH).
 1. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten

 2. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht