Sint-Lievens-Houtem: Pizza Santa test herbruikbare pizzadoos uit.
Volledig scherm
Sint-Lievens-Houtem: Pizza Santa test herbruikbare pizzadoos uit. © RV

Pizza Santa test herbruikbare pizzadozen uit: project geselecteerd door Green Deal Anders Verpakt

Sint-Lievens-HoutemOm de afvalberg te verkleinen, gaat Pizza Santa uit Sint-Lievens-Houtem aan de slag met herbruikbare pizzadozen. De samenwerking kadert in het project Green Deal Anders Verpakt.

 1. Leerlingen verzorging Atheneum Herzele terug van stage in Gambia: "De warmte en gastvrijheid van de bevolking is onbeschrijfelijk"
  PREMIUM

  Leerlingen verzorging Atheneum Herzele terug van stage in Gambia: "De warmte en gastvrij­heid van de bevolking is onbeschrij­fe­lijk"

  Vijf leerlingen uit de richting Verzorging van Atheneum Herzele zijn terug van een veertiendaagse stage in Gambia. Daar gaven ze twee weken les in de kleuterschool Picca, opgericht door Bellinda Van Der Eecken uit Herzele. “Hoe zij met weinig middelen de kinderen educatie geven en opvoeden is ongelofelijk”, vertelt leerlinge Kiana Vanderswaelmen. Een reisverslag.
  Herzele
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.