De kantine van voetbalclub Sint-Lievens-Houtem brandde zondagnamiddag volledig uit.
Volledig scherm
PREMIUM
De kantine van voetbalclub Sint-Lievens-Houtem brandde zondagnamiddag volledig uit. © Frank Eeckhout

“Onze vrijwilligers zagen een werk van jaren in vlammen opgaan. Gelukkig vielen er geen doden”: Eendracht Houtem ontsnapt aan drama na ontploffing gasfles op eetfestijn

Sint-Lievens-HoutemVoetbalclub Eendracht Houtem is aan een drama ontsnapt. Terwijl het eerste elftal zijn wedstijd afhaspelde in Denderleeuw, sloten medewerkers van de club een succesvol jeugdfestijn af. Tot er in de keuken een gasfles ontplofte. “Ik wist meteen dat het ernstig was”, getuigt sportief verantwoordelijke Chris Van Wassenhove. “Er brak evenwel geen paniek uit en we zijn meteen de evacuatie gestart.” Een ooggetuigenverslag.

  1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
    Mijntelco

    Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

    Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.