De motorrijder kwam te val op de linker rijstrook.
Volledig scherm
De motorrijder kwam te val op de linker rijstrook. © Frank Eeckhout

Motorrijder gewond na aanrijding op E40

VlierzeleBij een aanrijding op de E40 tussen Erpe-Mere en Wetteren is een motorrijder gewond geraakt aan de rug.

 1. Leedse brandweermannen bestrijden bosbranden in Portugal: “Op een bepaald moment kregen we een douche van een blushelikopter”
  PREMIUM
  Lede

  Leedse brandweer­man­nen bestrijden bosbranden in Portugal: “Op een bepaald moment kregen we een douche van een blusheli­kop­ter”

  Bosbranden bestrijden, in Portugal is het in de zomer dagelijks kost voor de brandweer. Gelukkig kunnen de Portugezen daarbij rekenen op hulp uit het buitenland. Ook brandweermannen Michael, Brecht, Bruno, Olivier en Enigo uit Lede gingen zeven dagen aan de slag bij het vrijwillig brandweerkorps Bombeiros Voluntários de Castro Daire. “Hier helpen of daar maakt niet veel uit, alleen zijn de omstandigheden en het materiaal verschillend.”
 2. Concertzaal, restaurant, overdekt plein, vergaderzalen en een dakterras: ruwbouw Wintercircus zo goed als klaar, stad zoekt een uitbater
  PREMIUM
  Gent

  Concert­zaal, restaurant, overdekt plein, vergaderza­len en een dakterras: ruwbouw Wintercir­cus zo goed als klaar, stad zoekt een uitbater

  Decennialang was het een stadskanker, maar nu is het Wintercircus Mahy bijna klaar voor een vierde leven. De ondergrondse pop- en rockzaal voor 550 mensen wordt ongetwijfeld een trekpleister, net als het overdekte plein en de horecazaken. De aannemer is er ook in geslaagd om dit oude gebouw CO2-neutraal te maken. In januari is de ruwbouw af, eind volgend jaar gaat het Wintercircus open. Een eerste inkijk.