Koningin Mathilde toonde heel veel interesse in de nieuwe productielijn.
Volledig scherm
Koningin Mathilde toonde heel veel interesse in de nieuwe productielijn. © Frank Eeckhout

Koningin Mathilde bezoekt zuivelbedrijf Inex: “Zij toonde heel veel interesse in duurzaamheid”

Koningin Mathilde heeft woensdagvoormiddag een bezoek gebracht aan zuivelbedrijf Inex in de Houtemse deelgemeente Bavegem. De koningin maakte kennis met het bedrijf en sprak er met enkele personeelsleden. “Koningin Mathilde toonde heel veel interesse in duurzaamheid en sprak haar waardering uit voor het personeel. Dat heeft mij aangenaam verrast”, zegt CEO Steven Dierickx trots.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Na klachten van bewoners Dutrieulaan: “Situatie in de buurt herbekijken, maar geen beloftes”
  Gent

  Na klachten van bewoners Dutri­eulaan: “Situatie in de buurt herbekij­ken, maar geen beloftes”

  De bewoners van de Hélène Dutrieulaan klagen al 10 jaar over de situatie rond hun woonblokken. Sinds kort krijgen ze consequent boetes als ze op de busbaan rijden die voor hun deur loopt. Ook kunnen ze nergens parkeren om boodschappen uit te laden. Mobiliteitsschepen Filip Watteeuw is bereid de situatie te herbekijken, maar doet geen beloftes. “En over een busbaan rijden is altijd een overtreding.”