In de jeugdgemeenteraad zetelen Alexine Manhaeve, Amber Van der Fraenen, Arthur Bisback, Bent Baeke, Emma Roggeman, Louise-Cecile Leus, Marielyne Henckens, Maxim Basten, Sarah Bonne, Vik Van Dorpe en Xander Van Impe.
Volledig scherm
In de jeugdgemeenteraad zetelen Alexine Manhaeve, Amber Van der Fraenen, Arthur Bisback, Bent Baeke, Emma Roggeman, Louise-Cecile Leus, Marielyne Henckens, Maxim Basten, Sarah Bonne, Vik Van Dorpe en Xander Van Impe. © Frank Eeckhout

Jeugdgemeenteraad Klein Laweit opnieuw van start

Sint-Lievens-HoutemIn Sint-Lievens-Houtem is jeugdgemeenteraad Klein Laweit opnieuw uit de startblokken geschoten. “Ik wist niet wat ik moest verwachten toen ik naar hier kwam. Maar ik vond het superleuk en kijk al uit naar de volgende keer”, zegt de 11-jarige Vik.

 1. Verontruste eventorganisator doet oproep aan regering: “Schiet niet op de verkeerde sector”
  Denderhoutem/Ninove

  Verontrus­te eventorga­ni­sa­tor doet oproep aan regering: “Schiet niet op de verkeerde sector”

  Eventorganisator Jeroen Wiggeleer uit Denderhoutem, die de komende twee weekends drie shows organiseert in cultuurcentrum De Plomblom in Ninove, is zeer bezorgd over de uitspraken van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA), die een verbod op indoor recreatie-evenementen wil, en over de vervroegde bijeenkomst van het Overlegcomité, morgen vrijdag 3 december om 9 uur.
 2. De Vlaamse Ardennen, een droom-/dronebeeld laat 200 foto’s zien vanuit de lucht: “Een boek dat voor de volle honderd procent een product is van onze streek”
  PREMIUM
  VLAAMSE ARDENNEN

  De Vlaamse Ardennen, een droom-/dronebeeld laat 200 foto’s zien vanuit de lucht: “Een boek dat voor de volle honderd procent een product is van onze streek”

  Uitgeverij-Boekhandel Beatrijs uit Oudenaarde bracht ‘Vlaamse Ardennen, een droom-/dronebeeld’ op de markt, een foto- en tekstboek van de hand van fotograaf en journalist Peter Malaise uit Kluisbergen. Het toont luchtbeelden uit alle 16 gemeenten van de Vlaamse Ardennen en werd gedrukt door Drukkerij De Riemaecker uit Maarkedal.