De opbrengst van het eetfestijn wordt gebruikt voor het vernieuwen van de parochiezaal.
Volledig scherm
De opbrengst van het eetfestijn wordt gebruikt voor het vernieuwen van de parochiezaal. © Frank Eeckhout

Eerste coronaproof eetfestijn in de steigers: “Afhaal en levering voor verbouwing parochiezaal”

BavegemDe gemeentelijke veiligheidscel en de provinciegouverneur geven aan basisschool Klim-Op de toelating om een ‘Take away & delivery eetfestijn’ te organiseren op 18, 19 en 20 december ten voordele van de parochiezaal in Bavegem. “Zowel de levering aan huis als de afhaling van de maaltijden gebeuren door Traiteur Culinair uit Letterhoutem”, zegt directeur Jo Dedeurwaerder.

 1. Gesloten horecazaken krijgen in volle lockdown (foute) factuur voor terrasbelasting: “Administratieve kronkel, maar uitstel is mogelijk”
  Gent

  Gesloten horecaza­ken krijgen in volle lockdown (foute) factuur voor terrasbe­las­ting: “Admini­stra­tie­ve kronkel, maar uitstel is mogelijk”

  Eind december viel bij de Gentse horecazaken alsnog een factuur voor terrasbelasting in de bus, met de mededeling 7/24. De terrasbelasting die (minstens) tot maart 2021 is kwijtgescholden. Het blijkt een administratieve kronkel te zijn. “Iedereen kreeg een mail met uitleg dat die factuur niet klopt", legt schepen Rudy Coddens uit. “Maar voor de eerste twee maanden van 2020 moet wel degelijk betaald worden.” Slechte timing dan? “Die factuur moest boekhoudkundig gezien in 2020 worden ingeboekt.”
 1. "Gerechtigheid voor iedereen": Jennifer Lopez treedt op tijdens inauguratie Biden
  Play

  "Gerechtig­heid voor iedereen": Jennifer Lopez treedt op tijdens inaugura­tie Biden

 2. Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut
  Play
  milieu

  Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut