Sint-Lievens-Houtem: De ravage in de kantine van Eendracht Houtem is groot.
Volledig scherm
PREMIUM
Sint-Lievens-Houtem: De ravage in de kantine van Eendracht Houtem is groot. © Frank Eeckhout

Eendracht Houtem krabbelt recht nadat kantine uitbrandde: "Tegen het weekend moeten kleedkamers en douches gebruiksklaar zijn"

Sint-Lievens-HoutemVoetbalclub Eendracht Houtem blijft niet bij de pakken zitten nadat de kantine zondag vernield werd door een zware brand. “De kosten worden gedekt door de verzekering en de vrijwilligers zijn begonnen met de opkuis. Veel valt er niet meer te recupereren, maar dat is bijzaak. Het belangrijkste nieuws kwam uit het ziekenhuis. Daar kregen we te horen dat de twee slachtoffers het al bij al goed stellen", haalt voorzitter Wim Van Driessche opgelucht adem.

 1. “Onze vrijwilligers zagen een werk van jaren in vlammen opgaan. Gelukkig vielen er geen doden”: Eendracht Houtem ontsnapt aan drama na ontploffing gasfles op eetfestijn
  PREMIUM
  Sint-Lievens-Houtem

  “Onze vrijwilli­gers zagen een werk van jaren in vlammen opgaan. Gelukkig vielen er geen doden”: Eendracht Houtem ontsnapt aan drama na ontplof­fing gasfles op eetfestijn

  Voetbalclub Eendracht Houtem is aan een drama ontsnapt. Terwijl het eerste elftal zijn wedstijd afhaspelde in Denderleeuw, sloten medewerkers van de club een succesvol jeugdfestijn af. Tot er in de keuken een gasfles ontplofte. “Ik wist meteen dat het ernstig was”, getuigt sportief verantwoordelijke Chris Van Wassenhove. “Er brak evenwel geen paniek uit en we zijn meteen de evacuatie gestart.” Een ooggetuigenverslag.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.