Sint-Lievens-Houtem: De zuil werd onthuld in bijzijn van de familie van Ronny Seeuws.
Volledig scherm
Sint-Lievens-Houtem: De zuil werd onthuld in bijzijn van de familie van Ronny Seeuws. © Frank Eeckhout

Cuturele zuil ter ere van Ronny Seeuws ingehuldigd

Sint-Lievens-HoutemHet gemeentebestuur van Sint-Lievens-Houtem heeft een Culturele zuil ter ere van Ronny Seeuws ingehuldigd. De zuil krijgt een plaats in het gemeentehuis.

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Juf Lynn (34) start blog en zelfzorggroep ‘Liefs x’: “Als mama van zorgenkindje mag/moet je ook lief zijn voor jezelf”
  PREMIUM
  Vlierzele/Erondegem

  Juf Lynn (34) start blog en zelfzorg­groep ‘Liefs x’: “Als mama van zorgenkind­je mag/moet je ook lief zijn voor jezelf”

  Als mama van twee zorgenkindjes ging de 34-jarige Lynn Delplace uit Vlierzele door een moeilijke periode. “Mijn zoontje Fré (6) heeft autisme en mijn dochtertje Marie-Lou (3) werd geboren met klompvoetjes waardoor ze moeite heeft met stappen.” Die combinatie vormde de start voor een diep dal… en het prachtige initiatief ‘Liefs x’.