Buurtbewoners roepen andere omwonenden op om nog snel bezwaar in te dienen.
Volledig scherm
Buurtbewoners roepen andere omwonenden op om nog snel bezwaar in te dienen. © Frank Eeckhout

Buurt vreest zware wateroverlast door gepland bouwproject in landelijk binnengebied: “Dit project is een aanslag op het groene karakter van onze buurt”

Sint-Lievens-HoutemBuurtbewoners kanten zich tegen een bouwproject van 66 wooneenheden in landelijk binnengebied tussen Hoeksken, Paardenmarkt en Polbroek in Sint-Lievens-Houtem. “De komst van deze ingesloten woonwijk zorgt niet alleen voor mobiliteitsproblemen. Vooral de waterhuishouding komt hierdoor nog zwaarder onder druk te staan. En de Polbroek is al heel gevoelig voor wateroverlast”, luiden omwonenden de alarmbel.

  1. De dj’s uit de gouden jaren geven samen knalfeest in de Charlatan: “Ik ging in 12 jaar tijd 6 keer de wereld rond om te draaien”
    PREMIUM
    Gent

    De dj’s uit de gouden jaren geven samen knalfeest in de Charlatan: “Ik ging in 12 jaar tijd 6 keer de wereld rond om te draai­en”

    Olivier Pieters van de Boccacio, Pete van de ’55’, Mike Thompson van Cherry Moon, Mo & Benoelie van Eskimo. Het is maar een greep uit de namen die achter de draaitafels zullen staan in de Charlatan op Oldskool Ghent XL, op 22 oktober. “Het is een ode aan het nachtleven, met de cult-deejays uit de gouden jaren”, zegt organisator Ben Mouling. Samen met enkele van die namen blikken we vooruit, en terug.