Glen Cobbaut.
Volledig scherm
PREMIUM
Glen Cobbaut. © RV

Boerenzoon Glen (28) overleden na val van schuur: “Zoals steeds was hij zonder dat iemand het wist aan het helpen”

ZonnegemLandbouwbedrijf Cobbaut langs de Diepenborgstraat in Zonnegem (Sint-Lievens-Houtem), en bij uitbreiding tal van landbouwers in de buurt, reden de voorbije week met zwarte linten aan hun tractoren. Op die manier brachten ze een laatste groet aan de 28-jarige boerenzoon Glen Cobbaut. Die overleed op 18 juli nadat hij tien dagen eerder slecht ten val kwam bij reparatiewerken aan de hooischuur van het familiebedrijf.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.