De bewoonster overleefde de brand in Letterhoutem niet.
Volledig scherm
De bewoonster overleefde de brand in Letterhoutem niet. © Frank Eeckhout

Bewoonster (85) die inwoont bij zoon komt om bij zware boerderbijbrand, vader kan ontkomen

LetterhoutemBij een zware brand boerderijbrand op Rot in de Houtemse deelgemeente Letterhoutem is vrijdagnamiddag een 85-jarige vrouw om het leven gekomen. Haar echtgenoot slaagde er wel nog in om tijdig de woonst te verlaten. Het woongedeelte van de boerderij ging volledig in de vlammen op.

 1. 20 jaar CirQ, dé producent van absurde humor en ‘zotte shit’. “Op een dag was ik ingesloten door een betoging van mindervaliden”
  PREMIUM
  Gent

  20 jaar CirQ, dé producent van absurde humor en ‘zotte shit’. “Op een dag was ik ingesloten door een betoging van mindervali­den”

  Kop noch staart kreeg de doorsnee Gentenaar eraan in de beginjaren, aan Xavier Cloet en zijn kornuiten, die later officieel CirQ zouden worden. Want wie organiseert er nu een catwalk met bejaarden in lingerie? Of een vier dagen durend neptrouwfeest. In hun topjaren kregen de mannen van CirQ politie over de vloer, nog voor ze hun Gentse Feestenshow konden startten. Pedofiele bisschoppen, kindjes in doodskisten of kuikentjes in de mixer, bij CirQ draaien ze er hun hand niet voor om. Vanavond blikken ze in een eigenzinnige (internet)show terug op ‘20 jaar zotte shit’.
 1. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama

 2. Bidens hond Major krijgt eigen 'indoguration'
  Play

  Bidens hond Major krijgt eigen 'indogurati­on'