Watervliet.
Volledig scherm
Watervliet. © Gemeente Sint-Laureins

Steevenement telt af naar oktoberkermis: nu inschrijven voor ‘Hapt, Tapt, Stapt’

WatervlietSteevenement uit Watervliet (Sint-Laureins) telt al af naar de oktoberkermis, met de inschrijvingen voor een avondwandeling.

 1. Twee jaar cel voor Eeklonaar die jongen in rolstoel dwong om samen drugs te nemen, waarna ze beiden in levensgevaar verkeerden
  PREMIUM
  Eeklo

  Twee jaar cel voor Eeklonaar die jongen in rolstoel dwong om samen drugs te nemen, waarna ze beiden in levensge­vaar verkeerden

  Eeklonaar N.D.J. (34) werd afgelopen zomer vrijgelaten na feiten van brandstichting. Het duurde echter maar vijf dagen vooraleer hij opnieuw het verkeerde pad koos. Op een feestje op de markt dwong hij een jongen in een rolstoel, die al wat gedronken had, om GHB te nemen. Beiden namen echter een overdosis en verkeerden tijdelijk in levensgevaar. “U bent een gevaar voor de samenleving”, klonk het in de rechtbank.
 1. Zes maanden geleden kreeg ze te horen: “Borstkanker”. Nu heropent Anneleen (51) haar bloemenwinkel.
  PREMIUM
  Aalter

  Zes maanden geleden kreeg ze te horen: “Borstkan­ker”. Nu heropent Anneleen (51) haar bloemenwin­kel.

  Anneleen Van Acker (51) heropent vrijdag haar bloemenwinkel Onverbloemd in Aalter. Zes maanden geleden moest ze noodgedwongen sluiten, nadat Anneleen te horen kreeg dat ze borstkanker had. Ze telt af om haar winkel weer te mogen openen. “Ik ben geschrokken van de liefde en bezorgdheid van de mensen om me heen. Zo hartverwarmend”, zegt Anneleen, die voor ons haar verhaal vertelt.
 2. Van Wintergarden tot Springfestival: 5 tips voor het weekend van 3 december in het Meetjesland en Deinze
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Van Wintergar­den tot Springfes­ti­val: 5 tips voor het weekend van 3 december in het Meetjes­land en Deinze

  Op zoek naar leuke uitstapjes voor het weekend van 3 en 4 december in het Meetjesland en de streek rond Deinze? Dan heb je hieronder alvast een kleine selectie. In Deinze kan je terecht in Farmfabriek voor open ateliers en een tentoonstelling, in Olsene zorgt Bistro Marron voor een gezellige Wintergarden en in Eeklo kunnen kinderen zich uitleven in een springkastelendorp.
 3. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.