Gratis op het internet.
Volledig scherm
Gratis op het internet. © EPA

Sint-Laureins gaat voor gratis wifi in heel wat openbare gebouwen

Sint-Laureins gaat een openbaar wifi netwerk uitbouwen, zodat je op heel wat plaatsen en openbare gebouwen gratis op het draadloos internet kan.

0 reacties

 1. Onafhankelijk schepen Bob D’Haeseleer doorbreekt stilzwijgen na week vol kritiek: “Ik geloof in deze meerderheid en in ons project voor Eeklo”
  PREMIUM
  Eeklo

  Onafhanke­lijk schepen Bob D’Haeseleer doorbreekt stilzwij­gen na week vol kritiek: “Ik geloof in deze meerder­heid en in ons project voor Eeklo”

  Schepen Bob D’Haeseleer (38) spreekt nu hij al een week in het oog van de storm loopt, nadat hij zich aansloot bij Vooruit. Die partij zit niet eens in de gemeenteraad in Eeklo, dus moet D’Haeseleer zich als onafhankelijk schepen profileren. Met bakken kritiek van zowat al zijn collega’s tot gevolg. “Ik blijf volledig loyaal aan het bestuursakkoord dat in Eeklo afgesloten werd”, verdedigt hij zich.
 2. Na Rijvers Festival nu ook kruis over Herbakkersfestival. Waar in Meetjesland kan je deze zomer wel nog feesten?
  PREMIUM
  Meetjesland

  Na Rijvers Festival nu ook kruis over Herbakkers­fes­ti­val. Waar in Meetjes­land kan je deze zomer wel nog feesten?

  De organisatoren van het Herbakkersfestival in Eeklo hebben beslist deze zomer geen festival te organiseren. In de zomer van 2022 hopen ze er wel weer te staan. Eerder besliste ook al het Rijvers Festival in Zomergem om de stekker er voor dit jaar uit te trekken. De twee grootste festivals doen het niet, maar gelukkig valt er deze zomer elders in het Meetjesland wel nog veel te beleven. Een overzicht.