Ook senioren gaan steeds meer online.
Volledig scherm
Ook senioren gaan steeds meer online. © ANP XTRA

Sente wil senioren op internet krijgen

Sint-Laureins wil de senioren van het dorp vertrouwd maken met het internet en hen zo meenemen op de digitale trein.

0 reacties

 1. Thomas Huyghe (29) blikt terug op zijn jeugd in ‘Sente’: “Pas nadat ik verhuisde had ik door hoe idyllisch het Meetjesland wel niet is”
  PREMIUM
  Sint-Laureins

  Thomas Huyghe (29) blikt terug op zijn jeugd in ‘Sente’: “Pas nadat ik verhuisde had ik door hoe idyllisch het Meetjes­land wel niet is”

  Thomas Huyghe (29) komt graag thuis in Comer, de wijk in Sint-Laureins waar zijn ouders nog steeds wonen. Het dorp waar de jonge televisiemaker opgroeide doet hem vooral terugdenken aan zijn zorgeloze jeugd in het Meetjesland. “Iedereen kent iedereen. Ik ben hier de zoon van Dirk en Mieke, niet ‘die kerel van op tv’.”
 2. “Cafés hebben verenigingen altijd gesteund, nu is het onze beurt om hen te helpen”: Feestcommissie Oosteeklo deelt centen uit aan cafébazen
  PREMIUM
  Oosteeklo

  “Cafés hebben verenigin­gen altijd gesteund, nu is het onze beurt om hen te helpen”: Feestcom­mis­sie Oosteeklo deelt centen uit aan cafébazen

  De Feestcommissie van Oosteeklo bij Assenede heeft de vier cafébazen uit het dorp bij elkaar geroepen en ze ieder een omslag met 250 euro aan plaatselijke cadeaubonnen gegeven. Een symbolische duw in de rug voor de zwaarst getroffen sector in deze coronacrisis. En meteen ook een oproep aan de veertig verenigingen in het dorp om ook iets voor de cafés te doen. “In Oosteeklo trekken we in nood altijd aan één zeel”, zegt de voorzitter. Dit is hun verhaal.
 1. Geen kat zo verwend als deze drie!
  Play

  Geen kat zo verwend als deze drie!

 2. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?