Senter en Toeristische Raad Sint-Laureins.
Volledig scherm
Senter en Toeristische Raad Sint-Laureins. © Gemeentebestuur Sint-Laureins

Ondernemers Sint-Laureins leren op netwerkavond bij over personeelsbeleid

Sint-LaureinsDe Sentse Economische Raad, de Senter, en de Toeristische Raad van Sint-Laureins organiseren op dinsdag 7 februari een gratis netwerkavond voor ondernemers.

 1. Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie
  Livios

  Verplicht renoveren naar EPC-label D, C of B: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel én bespaar je hopen energie

  Tegen 2050 moeten alle Vlaamse woningen energieneutraal zijn. Althans, dat is de ambitie van de overheid. Uiteraard lukt dat niet van vandaag op morgen. 2023 vormt een eerste belangrijke tussenstap. Wie een nieuwe woning koopt, moet vanaf dat jaar eerst een energieprestatiecertificaat (EPC) met label D of hoger kunnen voorleggen. Bouwsite Livios overloopt welke concrete en haalbare ingrepen je al een heel eind op weg zetten.
 2. Uit eten met de kids: 5 kindvriendelijke restaurants in het Meetjesland en Deinze
  PREMIUM

  Uit eten met de kids: 5 kindvrien­de­lij­ke restau­rants in het Meetjes­land en Deinze

  Op restaurant gaan met kinderen kan soms een uitdaging zijn. Niet elk kind lust alles en uren aan tafel blijven zitten, is nu eenmaal niet iets wat je van hen kan verwachten. Gelukkig zijn er in het Meetjesland en Deinze ook heel wat kindvriendelijke restaurants waar gezinnen met open armen ontvangen worden en kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Van de Afspanning in Machelen-aan-de-Leie bij Zulte tot de Muze in Aalter: op deze adresjes geniet je van een etentje met de kids.
  Sint-Laureins