Politie Meetjesland Centrum
Volledig scherm
Politie Meetjesland Centrum © Didier Verbaere

Bejaarde bestuurder uit Nederland rijdt in gracht bij het keren van wagen

Sint-LaureinsEen Nederlandse man en zijn vrouw zijn dinsdagnamiddag in de gracht langs Riethul beland. Dat gebeurde nadat de man zijn wagen probeerde keren op de smalle weg. Ze werden beiden ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Dit zijn de plannen in Eeklo: van parkeervrije Markt, over mooie middenberm, tot een fusie
  PREMIUM
  Eeklo

  Dit zijn de plannen in Eeklo: van parkeer­vrije Markt, over mooie middenberm, tot een fusie

  De nieuwe beleidsploeg van Eeklo laat voor het eerst in haar kaarten kijken, en lanceert een beleidsnota over wat ze de komende drie jaar wil doen. In een bundel van 23 pagina’s staan de projecten tot 2024: de verbouwing van Cultuurcentrum De Herbakker, renovatie van het voetbalstadion, tot het aanpakken van de leegstand. En dat zonder de belastingen te verhogen. Wij pikken er de opvallendste projecten uit.