illustratie: teenslippers
Volledig scherm
illustratie: teenslippers © RV

Zestiger smokkelt heroïne in zolen van slippers

Een 61-jarige man uit Sint-Katelijne-Waver riskeert 36 maanden cel voor het smokkelen van 4,8 kilogram heroïne. De drugs zat verstopt in de zolen van teenslippers die in zijn bagage lagen.

  1. Daling van aantal besmettingen in Sint-Katelijne-Waver op dinsdag 20 oktober

    Daling van aantal besmettin­gen in Sint-Katelijne-Wa­ver op dinsdag 20 oktober

    In Sint-Katelijne-Waver zijn er op één dag 8 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 10. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 95 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Sint-Katelijne-Waver op 452 te liggen. Omdat Sint-Katelijne-Waver meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
  2. Daling van aantal besmettingen in Sint-Katelijne-Waver op zondag 18 oktober

    Daling van aantal besmettin­gen in Sint-Katelijne-Wa­ver op zondag 18 oktober

    Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Sint-Katelijne-Waver, op één dag 8 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 10. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 70. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Sint-Katelijne-Waver op 333 te liggen. Omdat Sint-Katelijne-Waver meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.