SINT-KATELIJNE-WAVER - Het Aldi-filiaal in Sint-Katelijne-Waver
Volledig scherm
SINT-KATELIJNE-WAVER - Het Aldi-filiaal in Sint-Katelijne-Waver © David Legreve

Winkeldieven gebruikten kinderwagen om diefstallen te plegen

Sint-Katelijne-WaverDe politie van Bodukap (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver, Putte) heeft drie winkeldieven kunnen vatten. Het trio viseerde voornamelijk filialen van supermarkt Aldi. Om de spullen te stelen, gebruikten ze onder meer een kinderwagen.

  1. Daniëlle (59) stond zeven jaar geleden tussen twee bommen op Brussels Airport, vandaag wacht ze nog steeds op schadevergoeding: “Ze erkennen mij niet als slachtoffer. Dat vind ik veel erger dan dat geld”
    PREMIUM

    Daniëlle (59) stond zeven jaar geleden tussen twee bommen op Brussels Airport, vandaag wacht ze nog steeds op schadever­goe­ding: “Ze erkennen mij niet als slachtof­fer. Dat vind ik veel erger dan dat geld”

    Al zeven jaar lang vraagt voormalig luchthavenmedewerkster Danielle Iwens (59) om door de verzekeringsmaatschappij erkend te worden als slachtoffer. Ze beschrijft hoe ze keer op keer haar verhaal moet doen aan verschillende expertiseartsen en intussen eindeloos lang wacht op de afhandeling van haar dossier. “Sinds vorig jaar werk ik ook niet meer op de luchthaven. Die aanslagen hebben alles veranderd, en ik ben op.”
    Mechelen