Wannes De Meyer kreeg zijn prijs uit handen van Annemie De Merlier van Centamina. Ook op de foto: directeur derde graad Greet Goossens en algemeen directeur Wilfried Wens.
Volledig scherm
Wannes De Meyer kreeg zijn prijs uit handen van Annemie De Merlier van Centamina. Ook op de foto: directeur derde graad Greet Goossens en algemeen directeur Wilfried Wens. © Marc Aerts

Wannes wint Vlaamse Olympiade Grieks met Platovertaling

Onze-Lieve-Vrouw-WaverWannes De Meyer (18) is bij de drie beste geëindigd bij zijn deelname van de Platowedstrijd van de Vlaamse Olympiade Grieks. Vrijdag werd hij door de organisatie gehuldigd op zijn school, het Sint-Ursula-Instituut in Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

  1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
    Jobat.be

    Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

    De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.