Wannes De Meyer kreeg zijn prijs uit handen van Annemie De Merlier van Centamina. Ook op de foto: directeur derde graad Greet Goossens en algemeen directeur Wilfried Wens.
Volledig scherm
Wannes De Meyer kreeg zijn prijs uit handen van Annemie De Merlier van Centamina. Ook op de foto: directeur derde graad Greet Goossens en algemeen directeur Wilfried Wens. © Marc Aerts

Wannes wint Vlaamse Olympiade Grieks met Platovertaling

Onze-Lieve-Vrouw-WaverWannes De Meyer (18) is bij de drie beste geëindigd bij zijn deelname van de Platowedstrijd van de Vlaamse Olympiade Grieks. Vrijdag werd hij door de organisatie gehuldigd op zijn school, het Sint-Ursula-Instituut in Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.
 2. SC Duffel wist 0-3-achterstand uit in slothalfuur en pakt eerste zege in spektakelderby tegen FC Katelijne (4-3): “Precies wat we nodig hadden”
  voetbal derde provinciale B

  SC Duffel wist 0-3-achter­stand uit in slothalf­uur en pakt eerste zege in spektakel­der­by tegen FC Katelijne (4-3): “Precies wat we nodig hadden”

  In een nog niet zo heel ver verleden was de derby tussen Duffel en FC Katelijne er een in de nationale reeksen, maar intussen vinden we beide clubs terug in derde provinciale. Een ander niveau, maar aan animo nog steeds geen gebrek. Katelijne liep zondag tot 0-3 uit, een hattrick van Öztürk, maar een goal van Kerremans bracht opnieuw spanning en de rode kaart voor bezoeker Peeters bleek een kantelpunt. Plots lukte alles voor de Duffelaars die de scheve situatie helemaal ombogen in het laatste half uur, 4-3 was de eindstand.