Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Tim Van der Zeypen

Vier chauffeurs onder invloed van alcohol: “Drie rijbewijzen ingetrokken voor zes uur, een chauffeur verloor rijbewijs voor drie uur”

Sint-Katelijne-WaverDe politiezone BODUKAP (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) heeft vier dronken chauffeurs betrapt afgelopen weekend. “Eén chauffeur moest zijn rijbewijs inleveren voor drie uur, de drie anderen deden dat voor zes uur”, meldt de politiezone. 

 1. Antwerps koppel met drie cafés wil vrijwillig gaan werken in vaccinatiedorp: “Misschien kunnen we dáar een toog installeren en een vat aansluiten?”
  ANTWERPEN

  Antwerps koppel met drie cafés wil vrijwillig gaan werken in vaccinatie­dorp: “Misschien kunnen we dáar een toog installe­ren en een vat aansluiten?”

  Met een dag-, avond- en nachtcafé hebben zaakvoerders Christopher Van Loo (52) en Stephanie Stokhuyzen (32) een hele dag lang inkomsten in het hartje van Antwerpen. Maar dat is uiteraard buiten het virus gerekend. Het koppel stelt zich nu kandidaat als vrijwilliger in het grote vaccinatiedorp op Park Spoor Oost. “We doen dit ook voor onszelf, hoe sneller deze miserie voorbij is, hoe beter.”
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is