SINT-KATELIJNE-WAVER - Links: Gianduja 'Gigi' Vandeuren na haar droomtransfer naar Italië / Rechts: De impact van de crash was bijzonder zwaar. De 18-jarige liep zeer zware verwondingen op.
Volledig scherm
PREMIUM
SINT-KATELIJNE-WAVER - Links: Gianduja 'Gigi' Vandeuren na haar droomtransfer naar Italië / Rechts: De impact van de crash was bijzonder zwaar. De 18-jarige liep zeer zware verwondingen op. © Jetaime Vandeuren

Talentvolle voetbalster (18) in coma na zwaar ongeval: “Gigi stond op het punt om in Italië haar carrière uit te bouwen”

Sint-Katelijne-WaverDrie dagen na het ongeval op de Berlaarbaan in Sint-Katelijne-Waver vecht Gianduja ‘Gigi’ Vandeuren nog steeds voor haar leven. De jonge talentvolle voetbalster liep zeer zware verwondingen op. Haar omgeving is erg aangedaan door wat Gigi overkwam. “Zowel inwendig als uitwendig is er heel wat schade”, zegt haar zus Jetaime. “Maar ze vecht heel hard.”

 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. Overleden papa rijdt mee: Vrienden rijden 1.000 km voor Kom op tegen Kanker in tenues met onder meer vingerafdruk
  PREMIUM
  Westmalle/Halle/Wortel/Willebroek/Mechelen

  Overleden papa rijdt mee: Vrienden rijden 1.000 km voor Kom op tegen Kanker in tenues met onder meer vingeraf­druk

  De sportieve vrienden Indi Smitz (28) en Marijn Verdult (32) uit Westmalle en Christophe Van Hoorebeeck (28) uit Halle (Zoersel) rijden komend hemelvaartweekend de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker. Dat als eerbetoon aan familieleden en naasten die de strijd tegen de ziekte voeren of verloren. De drie dragen hen mee in de vorm van een symbool. “Ik draag papa mee in en op mijn hart”, zegt Marijn. Als laatste actie organiseren ze komend weekend een benefietwandeling in Wortel.
 3. Oppositiepartij wil zone 50 na heraanleg Bergstraat, meerderheid breidt zone 70 uit: “Er wordt geen rekening gehouden met de vraag van de bewoners”
  PREMIUM
  Onze-Lieve-Vrouw-Waver

  Oppositie­par­tij wil zone 50 na heraanleg Bergstraat, meerder­heid breidt zone 70 uit: “Er wordt geen rekening gehouden met de vraag van de bewoners”

  Het lokaal bestuur van Sint-Katelijne-Waver wil het fietspad en de rijbaan van de Bergstraat in Onze-Lieve-Vrouw-Waver onder handen nemen, en daar stelt oppositiepartij Samen Anders zich vragen bij. De uitbreiding van de zone 70 in de straat is volgens de partij onverantwoord. “Bovendien hebben de bewoners ook geen inspraak gekregen”, klinkt het. De schepen van Mobiliteit weerlegt de kritiek.