Een student van Campus De Nayer aan de slag met de inhoud van de praktijkbox.
Volledig scherm
Een student van Campus De Nayer aan de slag met de inhoud van de praktijkbox. © Campus De Nayer

Studenten De Nayer stellen oldtimer af op keukentafel

Sint-Katelijne-WaverOm de studenten Autotechnologie in coronatijden toch te laten werken aan voertuigcomponenten, heeft de Thomas More Campus De Nayer tien praktijkboxen gemaakt om thuis mee aan de slag te gaan.

 1. Antwerps koppel met drie cafés wil vrijwillig gaan werken in vaccinatiedorp: “Misschien kunnen we dáar een toog installeren en een vat aansluiten?”
  ANTWERPEN

  Antwerps koppel met drie cafés wil vrijwillig gaan werken in vaccinatie­dorp: “Misschien kunnen we dáar een toog installe­ren en een vat aansluiten?”

  Met een dag-, avond- en nachtcafé hebben zaakvoerders Christopher Van Loo (52) en Stephanie Stokhuyzen (32) een hele dag lang inkomsten in het hartje van Antwerpen. Maar dat is uiteraard buiten het virus gerekend. Het koppel stelt zich nu kandidaat als vrijwilliger in het grote vaccinatiedorp op Park Spoor Oost. “We doen dit ook voor onszelf, hoe sneller deze miserie voorbij is, hoe beter.”
 2. 25 fietsers niet in orde met fietsverlichting
  Sint-Katelijne-Waver

  25 fietsers niet in orde met fietsver­lich­ting

  De politie van Bodukap (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) heeft bij een controleactie op fietsverlichting 323 fietsers gecontroleerd. “25 fietsers waren niet in orde”, zegt de politie. Er werd onder meer gecontroleerd langs de Onze-Lieve-Vrouwlaan in Duffel en langs de Dijk in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Vorige week controleerde de politiezone ook al fietsers op hun verlichting langs Heiken in Onze-Lieve-Vrouw-Waver en in de Zwarte Leeuwstraat in Bonheiden. Toen betrapte de politie 9 fietsers die niet in orde waren met hun verlichting.
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"