De protestmars van leerkrachten en ouders van de gemeentelijke scholen, die onlangs door de straten trok.
Volledig scherm
De protestmars van leerkrachten en ouders van de gemeentelijke scholen, die onlangs door de straten trok. © Antoon Verbeeck

Sint-Katelijne-Waver blijft baas over gemeentescholen: geen overheveling naar gemeenschaps- of katholiek net

De kogel is door de kerk. De drie gemeentelijke basisscholen, zijnde GLOC, Dijkstein en Octopus, blijven onder de vleugels van het lokaal bestuur van Sint-Katelijne-Waver. Het idee om de scholen te laten overhevelen naar het katholieke net of het gemeenschapsonderwijs verhuist naar de prullenmand.

0 reacties

 1. Van de droomhuisjes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”
  PREMIUM
  Balen/Lommel/Antwerpen

  Van de droomhuis­jes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”

  Ze bouwden voor al droomhuisjes voor klein en groot en konden Studio 100 als klant strikken om attracties aan te kleden. Nu volgt een nieuwe mijlpaal voor het bedrijfje Eye-Opener van Siemon en Lars: ze willen een eigen indoorpretpark creëren, een ‘belevingswereld’ waar magie en fantasie centraal staan. “We zitten op een rollercoaster en hij lijkt maar niet te stoppen”, glimlacht het creatieve duo.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 3. Leerkrachten en ouders gemeentelijke scholen trekken in mars naar gemeentehuis: “Wij willen gemeenteschool blijven”

  Leerkrach­ten en ouders gemeente­lij­ke scholen trekken in mars naar gemeente­huis: “Wij willen gemeente­school blijven”

  Een veertigtal ouders en leerkrachten van de drie gemeentelijke scholen trokken woensdagmorgen, met chocoladerepen en witte ballonnen, in een mars naar het gemeentehuis. Ze willen daarmee hun ongerustheid uiten. Het lokaal bestuur van Sint-Katelijne-Waver onderzoekt namelijk of het overhevelen van de scholen naar het katholiek- of gemeenschapsonderwijs een interessante zet is. Maar daar willen de ouders en leerkrachten niets van weten.