Directrice Alexandra De Clippeleer van gemeentelijke basisschool GLOC in Sint-Katelijne-Waver en haar collega's vragen richtlijnen voor schoolbezoeken en opendeurdagen.
Volledig scherm
Directrice Alexandra De Clippeleer van gemeentelijke basisschool GLOC in Sint-Katelijne-Waver en haar collega's vragen richtlijnen voor schoolbezoeken en opendeurdagen. © David Legreve

Schooldirecteurs van Sint-Katelijne-Waver willen opnieuw bezoeken en opendeurdagen organiseren: “Alleen zó kunnen ouders een doordachte keuze maken”

Sint-Katelijne-WaverDe directeurs van de zeven basisscholen in Sint-Katelijne-Waver zijn voorstander van nieuwe richtlijnen voor schoolbezoeken en opendeurdagen. Momenteel is het door corona niet toegelaten om ouders te laten kennismaken met de mogelijke nieuwe leerplek voor hun kind. “We kunnen wel een reservatie maken op restaurant, bij de kapper of de bank, maar een school bezichtigen is dan weer niet mogelijk”, stelt Alexandra De Clippeleer. Het kabinet van onderwijsminister Weyts laat wel een opening.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.