Kathy Hendrickx van café Don Quichote in het dorp van Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Volledig scherm
Kathy Hendrickx van café Don Quichote in het dorp van Onze-Lieve-Vrouw-Waver © Marc Aerts

Parcours van Wavers loop- en wandelevent gaat door café: “Raad aan om eerst te lopen en dan pas te drinken”

Lopen en tegelijkertijd op café gaan, én dat voor een goed doel. Weinig excuses om op zaterdagavond niet naar Onze-Lieve-Vrouw-Waver af te zakken, waar de eerste editie van #Loop2861 plaatsvindt. Organisator Waver Feest zorgt voor een pittig parcours van, hoe kan het ook anders, 2.861 meters dat onder andere door het scoutslokaal, de kerk, langs het park van de school Sint-Ursula-Instituut en door het plaatselijke café Don Quichote loopt. 

0 reacties

 1. Vera Cauwenberghs stelt tentoon in gemeentehuis: “Visueel avontuur met onderwerpen als graffiti-interieurs en natuur”
  Sint-Katelijne-Waver

  Vera Cauwen­berghs stelt tentoon in gemeente­huis: “Visueel avontuur met onderwer­pen als graffiti-interieurs en na­tuur”

  In het gemeentehuis van Sint-Katelijne-Waver kan je momenteel een gratis tentoonstelling van Vera Cauwenberghs bezoeken. Deze kunstenares uit Wommersom schildert realistische olieverfschilderijen. “Het werk van Vera L.P. Cauwenberghs is een visueel avontuur met onderwerpen als graffiti-interieurs, verlaten gebouwen, maar ook natuur en landschappen. De onderwerpen zijn even divers als onze huidige samenleving”, vertelt schepen van Cultuur Eric Janssens (CD&V). “Je kan de tentoonstelling gratis bezoeken tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. Een extra weekend opening is er op zondag 26 juni van 14 tot 17 uur. De kunstenares zal dan ook zelf aanwezig zijn.”
 2. Van de droomhuisjes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”
  PREMIUM
  Balen/Lommel/Antwerpen

  Van de droomhuis­jes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”

  Ze bouwden voor al droomhuisjes voor klein en groot en konden Studio 100 als klant strikken om attracties aan te kleden. Nu volgt een nieuwe mijlpaal voor het bedrijfje Eye-Opener van Siemon en Lars: ze willen een eigen indoorpretpark creëren, een ‘belevingswereld’ waar magie en fantasie centraal staan. “We zitten op een rollercoaster en hij lijkt maar niet te stoppen”, glimlacht het creatieve duo.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.