Gemeentelijke basisschool Dijkstein.
Volledig scherm
Gemeentelijke basisschool Dijkstein. © David Legreve

Oppositiepartij Samen Anders over gemeentelijke scholen: “Overheveling zou dom zijn geweest”

Oppositiepartij Samen Anders is tevreden dat het lokaal bestuur de drie gemeentelijke scholen gaat behouden. De afgelopen maanden onderzocht de gemeente of de scholen beter af zijn bij het gemeenschapsonderwijs of het katholiek onderwijs. Uiteindelijk werd deze denkpiste verlaten. 

0 reacties

 1. Jubilarissen Mon (86) en José (85) per koets naar vaccinatiecentrum gebracht: “Dachten gewoon een prik te gaan halen, maar vallen nu van de ene verrassing in de andere”
  Sint-Katelijne-Waver/Mechelen

  Jubilaris­sen Mon (86) en José (85) per koets naar vaccinatie­cen­trum gebracht: “Dachten gewoon een prik te gaan halen, maar vallen nu van de ene verrassing in de andere”

  Dat heet arriveren in stijl. Katelijnenaars Edmond Verbinnen (op zaterdag 87 jaar) en José Bellens (85) trokken deze namiddag voor hun tweede vaccinatie per koets richting het vaccinatiecentrum in de Mechelse Nekkerhal. Een idee van de familie van het koppel, dat vandaag zijn 65ste huwelijksverjaardag mag vieren. Edmond en José vielen zelf uit de lucht toen de koets voor hun deur stond.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing