Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beeld ter illustratie © David Legreve

Oppositiepartij SAMEN ANDERS dient, zonder succes, amendement in voor luchtreinigers in scholen: “Geen tijd te verliezen”

Sint-Katelijne-WaverOppositiepartij in Sint-Katelijne-Waver SAMEN ANDERS diende tijdens de gemeenteraadszitting van maandagavond een amendement in om 150.000 euro te voorzien voor de snelle aankoop en installatie van luchtreinigers in alle klassen van de zeven basisscholen in de gemeente. “Willen we de scholen kunnen open houden, moeten we daarom snel extra investeren in ventilatie en luchtreiniging in de klassen”, klonk het. De meerderheid stemde het amendement weg.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Politie betrapt 231 hardrijders

  Politie betrapt 231 hardrij­ders

  Tijdens een snelheidscontrole op twee plaatsen in Sint-Katelijne-Waver heeft de politie 231 chauffeurs geflitst. De politie van Bodukap (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) stond onder meer opgesteld langs de Mechelsesteenweg en op de Berlaarbaan. In totaal werden er 1.598 chauffeurs gecontroleerd. Op beide plekken mag er niet sneller gereden worden dan 50 kilometer per uur. Twee chauffeurs klokten af op een snelheid die daar ruim boven lang. Zo werd er op de Mechelsesteenweg een chauffeurs geflitst aan 78 kilometer per uur en langs de Berlaarbaan één aan 77 kilometer per uur.
  Sint-Katelijne-Waver