Eerste bijeenkomst van de Skwebbelaars
Volledig scherm
Eerste bijeenkomst van de Skwebbelaars © David Legreve

Nieuwe kinderraad Skwebbelaars komt voor het eerst samen: “Speelpleinen en verkeersveiligheid gekozen als onderzoekthema’s”

 1. Sint-Katelijne-Waver organiseert Sinterklaasfeest opnieuw coronaveilig: “Sint komt aan huis”
  Sint-Katelijne-Waver

  Sint-Katelijne-Wa­ver organi­seert Sinter­klaas­feest opnieuw coronavei­lig: “Sint komt aan huis”

  Het Huis van het Kind en de sociale dienst van Sint-Katelijne-Waver organiseren samen met de Gezinsbond van Onze-Lieve-Vrouw-Waver, ACOM vzw en de Sint-Vincentiusvereniging naar jaarlijkse gewoonte een Sinterklaasfeest met speciale aandacht voor kinderen uit kwetsbare gezinnen. Dit jaar vindt dit op zondag 5 december plaats. “Als gevolg van de coronapandemie en de maatregelen die gelden om het virus in te dijken, zal het Sinterklaasfeest dit jaar opnieuw in een coronaveilig jasje zitten”, deelt het lokaal bestuur mee. “Zo komen de gezinnen niet samen, maar krijgen de kinderen een bezoekje aan huis. Ze ontvangen een zakje met een cadeau, wat lekkers en iets om te knutselen. Als ze braaf zijn geweest uiteraard.”
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.