Wim Daems lanceert met Black Bike een door metal geïnspireerde wielerkledinglijn
Volledig scherm
Wim Daems lanceert met Black Bike een door metal geïnspireerde wielerkledinglijn © David Legreve

LO-leerkracht Wim uit Sint-Katelijne-Waver giet metal en hardcore in wielerkledij: “Mocht al truitjes en petjes sturen naar New York en Singapore”

ElzestraatDe 37-jarige Wim Daems uit Elzestraat (Sint-Katelijne-Waver) combineert twee van zijn passies, zijnde muziek en fietsen, met zijn merk Black Bike. De leerkracht lichamelijke opvoeding van basisschool GLOC en drummer biedt wielertruien, –broeken, en -petjes aan. Op zijn petjes pronkten al enkele bekende metalbands.

  1. Coronagolf of niet, Jumping Mechelen gaat voor feesteditie: “Iedereen kan met een gerust hart naar de Nekkerhal afzakken”
    Mechelen

    Coronagolf of niet, Jumping Mechelen gaat voor feestedi­tie: “Iedereen kan met een gerust hart naar de Nekkerhal afzakken”

    De ene na de andere organisator trekt de stekker uit zijn evenement, maar niet Jumping Mechelen. De organisator zet alles op alles om van de 40ste editie van het paardensportevenement tussen kerst en nieuw een onvergetelijk feest te maken. “Met de huidige maatregelen zal deze editie zelfs niet zo veel verschillen van het vertrouwde Jumping Mechelen”, aldus voorzitter Gunther Van Lent.