De brand in het veeteeltbedrijf in de Molenstraat brak vanochtend om 4.15 uur uit.
Volledig scherm
De brand in het veeteeltbedrijf in de Molenstraat brak vanochtend om 4.15 uur uit. © David Legreve

Landbouwer (49) sterft nadat hij kalfjes probeert te redden uit brandende stal

Koen Schoeters, een 49-jarige veehouder uit de Molenstraat in Onze-Lieve-Vrouw-Waver is vanochtend overleden nadat er brand was uitgebroken in een stal. Het slachtoffer kreeg enkele brokstukken van een muur op zich. Vermoedelijk was de man er bezig om enkele kalfjes te redden.

37 reacties

 • Mike Sabbe

  2 jaar geleden
  Ik ken hem niet ,maar door zijn liefde voor zijn dieren zie ik dat het een goed mens is RIP Innige deelneming en veel sterkte :(
 • MYRTHE PASS

  2 jaar geleden
  Het vers hooi, dat hij zo goed had opgeslagen voor zijn koeien in de winter is ook helemaal verloren. Ik vrees, dat het zelfontbranding van het hooi is. Als het net van het veld opgeslagen wordt in de stal moeten er luchtgaten voorzien zijn en moet regelmatig de temperatuur van het hooi gecontroleerd worden. Ik hoop dat zijn gezin de boerderij met de dieren blijft behouden.
 • MYRTHE PASS

  2 jaar geleden
  Het ongeluk achtervolgde hem. Drie branden in enkele jaren tijd. Hij hield tenminste van zijn dieren. Het is spijtig, dat hij de kalfjes niet meer kon redden. Konden de buurtbewoners dit achter zijn ongeval niet voor hem doen? En konden de buurtbewoners zelf niet de brokstukken van de muur op hem verwijderen en de man in veiligheid brengen? Ik ga er van uit, dat dit waarschijnlijk niet mogelijk was. Het is spijtig, dat een man met een goed hart moet gaan.
 • philipe liekens

  2 jaar geleden
  Innige deelneming en veel sterkte voor de familie.
 • sonja dhertefelt

  2 jaar geleden
  Ik heb koen gekend in onze jeugdjaren als n vrolijke, levenslustige harde werker met toen al het hart op de juiste plaats. Veel sterkte aan de familie met dit grote verlies.
 1. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht

 2. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen