Volledig scherm
© David Legreve

Kinesist (43) aangehouden na verkrachting van twee patiënten

Sint-Katelijne-WaverEen 43-jarige kinesist uit Sint-Katelijne-Waver is door de onderzoeksrechter in Mechelen aangehouden. Hij wordt verdacht van de verkrachting van twee vrouwen. Hijzelf zou de feiten ontkennen. Vrijdag verschijnt hij voor de raadkamer.

 1. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 2. Negen fietsers niet in orde met fietsverlichting
  Onze-Lieve-Vrouw-Waver

  Negen fietsers niet in orde met fietsver­lich­ting

  De politie van Bodukap (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) heeft donderdagochtend een gerichte controleactie gehouden. Agenten controleerden fietsers op hun fietsverlichting. Naast Heiken in Onze-Lieve-Vrouw-Waver stonden ze ook opgesteld langs de Zwarte Leeuwstraat in Bonheiden. In totaal werden er bij de controleactie 123 fietser gecontroleerd. “9 fietsers waren niet in orde”, besluit de politie.
 1. Oplettende serveerster redt jongetje (11) van mishandelende ouders
  Play

  Oplettende serveer­ster redt jongetje (11) van mishande­len­de ouders

 2. Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapan­de­mie