SINT-KATELIJNE-WAVER/MECHELEN Mon Verbinnen en José Bellens vieren hun 65ste huwelijksverjaardag met een coronaprik die ze per koets gaan halen
Volledig scherm
SINT-KATELIJNE-WAVER/MECHELEN Mon Verbinnen en José Bellens vieren hun 65ste huwelijksverjaardag met een coronaprik die ze per koets gaan halen © David Legreve

Jubilarissen Mon (86) en José (85) per koets naar vaccinatiecentrum gebracht: “Dachten gewoon een prik te gaan halen, maar vallen nu van de ene verrassing in de andere”

Sint-Katelijne-Waver/MechelenDat heet arriveren in stijl. Katelijnenaars Edmond Verbinnen (op zaterdag 87 jaar) en José Bellens (85) trokken deze namiddag voor hun tweede vaccinatie per koets richting het vaccinatiecentrum in de Mechelse Nekkerhal. Een idee van de familie van het koppel, dat vandaag zijn 65ste huwelijksverjaardag mag vieren. Edmond en José vielen zelf uit de lucht toen de koets voor hun deur stond.

  1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
    Energie

    Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

    Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.