Jens
Volledig scherm
Jens © rv

Jens (23) fietst van Elzestraat naar Italië voor goed doel: “Ik mik op zo’n 130 kilometers per dag, en minstens 4.000 euro”

ElzestraatDe 23-jarige Jens Heylen uit Elzestraat (Sint-Katelijne-Waver) is op zaterdagmorgen aan een fietsavontuur van 4.000 kilometer gestart. De twintiger trekt de komende weken met zijn stalen ros onder andere door Wenen, Basel, Venetië en Siena, en dat allemaal voor een goed doel. “Voor elke kilometer die ik fiets, wil ik één euro schenken aan Kom op tegen Kanker”, klinkt het.

 1. Herinrichting Zandpoortvest eind volgende week klaar: “Volgende fase wordt een van de moeilijkste”
  Mechelen

  Herinrich­ting Zandpoort­vest eind volgende week klaar: “Volgende fase wordt een van de moeilijk­ste”

  De herinrichting van de Vesten schiet goed op. Geheel volgens planning zullen de werkzaamheden op de Zandpoortvest eind volgende week zijn afgerond. De maandag erop kan worden gestart met Hendrik Speecqvest, Schuttersvest en Van Benedenlaan. Daar wordt meer hinder verwacht, met onder meer een afgesloten Brusselsepoortstraat. “Het is een van de moeilijkste fases van de werken.”
 2. Fietsenwinkel Chamizo zwaait fietshersteller en -expert Flor uit met zijn eigen T-shirtlijn: “Worden verkocht voor het goede doel”
  PREMIUM
  Sint-Katelijne-Waver

  Fietsenwin­kel Chamizo zwaait fietsher­stel­ler en -expert Flor uit met zijn eigen T-shirtlijn: “Worden verkocht voor het goede doel”

  Fietsenwinkel Chamizo Fietsen in Sint-Katelijne-Waver neemt binnenkort na 24 jaar afscheid van ervaren fietshersteller Florent ‘Flor’ Lambrechts (60) uit Herent, maar niet zonder dat onder de aandacht te brengen. De zaak verkoopt momenteel T-shirts met een portret van Flor op. De opbrengst van de verkoop gaat naar Kom op tegen Kanker. “Zo’n kanjer laten we niet zomaar vertrekken”, klinkt het bij Chamizo.