Archiefbeeld van de Kadodderloop Fun Run
Volledig scherm
Archiefbeeld van de Kadodderloop Fun Run © Marc Aerts

Inschrijvingen Kadodderloop geopend: “Wie voorinschrijft betaalt de helft van inschrijvingsgeld”

 1. Ontmoet kindermascotte Skwibus op zijn Zomertour langs speelterreintjes: “Komt er telkens een uurtje spelen”
  Sint-Katelijne-Waver

  Ontmoet kindermas­cot­te Skwibus op zijn Zomertour langs speelter­rein­tjes: “Komt er telkens een uurtje spe­len”

  Tijdens de zomervakantie gaat de gemeentelijke kindermascotte Skwibus op Zomertour langs vier speelterreintjes in Sint-Katelijne-Waver. “Hij komt er telkens een uurtje spelen. Je ontmoet de kindermascotte deze zomer op deze vier verschillende locaties: speelterrein Gekleurde Rups (Sint-Michielskasteel, Elzestraat) op 13 juli, speelterrein Rode Arend (Schrans, via Vossenberglei, Onze-Lieve-Vrouw-Waver) op 27 juli, Buitengewoon Plekje (t.h.v. Valkstraat 64, Pasbrug-Nieuwendijk) op 10 augustus en speelterrein Paarse Dino (binnenplein gemeentehuis, Centrum) op 24 augustus. Hij speelt er telkens van 17 tot 18 uur”, deelt het lokaal bestuur van Sint-Katelijne-Waver mee.
 2. Noor Vidts komt met gulle lach door de finish: “Ik trek naar het WK in Eugene met de bedoeling mij in elk nummer te verbeteren”
  nacht van de atletiek

  Noor Vidts komt met gulle lach door de finish: “Ik trek naar het WK in Eugene met de bedoeling mij in elk nummer te verbeteren”

  Als gevolg van de organisatie deze zomer van zowel het WK als het EK, volgt in eigen land de ene meeting de andere op. Het voorbije weekend gingen zelfs de Nacht in Heusden-Zolder én de Flanders Cup in Merksem door. Noor Vidts en Paulien Couckuyt toonden alvast dat het de goede richting uitgaat, dat in tegenstelling tot Jonathan Sacoor.