Christiane Van Espen en Anne Verledens met de Vinnie de Vis knuffels, bestemd voor personen met ernstige dementie.
Volledig scherm
Christiane Van Espen en Anne Verledens met de Vinnie de Vis knuffels, bestemd voor personen met ernstige dementie. © Foto David Legreve

"Ik kan ze intussen blind maken"

SINT-KATELIJNE-WAVER325! Zoveel Vinnie de Vis knuffels heeft Christiane Van Espen (65) sedert half oktober gehaakt opdat elke zwaar dementerende persoon in de provincie Antwerpen er binnenkort eentje in de armen kan sluiten. "Ik doe dit uit overtuiging. Vader is zwaar dement gestorven en had hier zeker iets aan gehad", vertelt ze.

  1. Tarte tatins van Filip Peeters en zijn gezin voortaan élke week te verkrijgen aan Bourla: “Je ziet voldoening bij mensen méteen, dat is wat anders dan een film maken”
    ANTWERPEN

    Tarte tatins van Filip Peeters en zijn gezin voortaan élke week te verkrijgen aan Bourla: “Je ziet voldoening bij mensen méteen, dat is wat anders dan een film maken”

    Van de planken naar de keuken. Voortaan staan acteurskoppel Filip Peeters en An Miller met hun dochters élke zaterdagmiddag aan de Bourlaschouwburg in Antwerpen om hun intussen befaamde tarte tatins te verkopen. “Het is nog wat koffiedik kijken welke van onze voorstellingen kunnen doorgaan de komende tijd, dus is het fijn dat we onze energie hier collectief in kwijt kunnen.”