Opbouw van de Openlucht TD Zomerbar aan de Grensstraat
Volledig scherm
Opbouw van de Openlucht TD Zomerbar aan de Grensstraat © David Legreve

Geen Openlucht TD, wel twee zomerbars op weide in Grensstraat: “Vrijdag live-muziek en streetfood, zaterdag deejays en frituursnacks”

Sint-Katelijne-WaverScouting Waver vzw vindt het dit jaar nog te vroeg voor een nieuwe editie van de populaire fuif Openlucht TD, maar komt komend weekend wel met twee zomerbars aan de Grensstraat op de proppen. Café Ouvert op vrijdag vond in 2019 een eerste keer plaats en zal dit jaar opnieuw doorgaan. De Openlucht TD Zomerbar is dan weer volledig nieuw.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Vernieuwde Proxy Delhaize heropent morgen: “Zelfs onze grotere parking zetten we open ten dienste van het dorp”
  Leest

  Vernieuwde Proxy Delhaize heropent morgen: “Zelfs onze grotere parking zetten we open ten dienste van het dorp”

  Georganiseerde chaos vandaag in en rond de Proxy Delhaize in de Dorpstraat in Leest. Medewerkers en externen waren de hele dag druk in de weer om de vernieuwde winkel klaar te stomen voor de opening donderdag. De zaak is de helft groter. “Maar we blijven een buurtsupermarkt, met nu ook parkeerruimte voor de school en de fanfare”, zegt uitbater Koen Asselman (49).