Tante Nathalie en en mama Debby Ceulemans organiseren een benefiet voor Yanni Serverius (17).
Volledig scherm
Tante Nathalie en en mama Debby Ceulemans organiseren een benefiet voor Yanni Serverius (17). © David Legreve/RV

Familie en vrienden organiseren benefiet voor verkeersslachtoffer Yanni (17): “Hopelijk kan hij zelf even aanwezig zijn”

Sint-Katelijne-WaverFamilie en vrienden van de 17-jarige Yanni Serverius organiseren volgende maand een benefiet voor de tiener uit Sint-Katelijne-Waver. Eind mei werd hij op de fiets aangereden door een wagen, waarna hij een maand in coma lag. “Ondertussen heeft hij al acht operaties achter de rug”, zucht zijn mama Debby Ceulemans.

 1. FOTOREEKS. Winkelpark Malinas vijf weken voor opening: “Tot 1.000 medewerkers tegelijk nodig om alles af te werken”
  PREMIUM
  Mechelen

  FOTOREEKS. Winkelpark Malinas vijf weken voor opening: “Tot 1.000 medewer­kers tegelijk nodig om alles af te werken”

  Winkelpark Malinas opent zoals vooropgesteld op 28 oktober de deuren. Hoewel de negentien winkels en een grote horecazaak op dit ogenblik niet veel meer zijn dan grote, kale ruimtes, zullen ze tegen dan helemaal zijn afgewerkt en ingevuld. Om dat klaar te spelen, zullen de komende weken tot duizend medewerkers tegelijkertijd op de site aan de slag zijn.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).