ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER Dorien Biesmans start met buikdanslessen in Bruultjeshoek
Volledig scherm
ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER Dorien Biesmans start met buikdanslessen in Bruultjeshoek © David Legreve

Dorien organiseert buikdanslessen in sporthal Bruultjeshoek: “Oudste leerling die ik heb gehad was er net geen 70”

Onze-Lieve-Vrouw-WaverDe 33-jarige Dorien Biesmans organiseert voortaan oriëntaalse buikdanslessen in Sporthal Bruultjeshoek in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Op haar veertiende begon Dorien, een Limburgse die zeven jaar geleden naar Sint-Katelijne-Waver verhuisde, met buikdansen en tien jaar geleden gaf ze haar eerste les in Mol. 

  1. Nieuwe expo én 1971 nieuwe replica’s exact 50 jaar nadat ‘Man In Space' op de maan werd gezet: “Of ik het zelf niet wil bezoeken op de maan? Ik ben al blij als ik in Antwerpen geraak”
    ANTWERPEN/WIJNEGEM

    Nieuwe expo én 1971 nieuwe replica’s exact 50 jaar nadat ‘Man In Space' op de maan werd gezet: “Of ik het zelf niet wil bezoeken op de maan? Ik ben al blij als ik in Antwerpen geraak”

    De wereldwijd gerenommeerde Paul Van Hoeydonck (96) is de enige kunstenaar ter wereld die met zekerheid kan zeggen dat er kunst van hem op de maan te bezichtigen is. In 1971 plaatsten Amerikaanse astronauten zijn beeldje ‘Fallen Astronaut’ - origineel ‘Man In Space’ - op het hemellichaam. Vijftig jaar later maakt Van Hoeydonck exact 1971 replica’s die je kan bezichtigen in zijn nieuwe expo in WM Gallery.