Dierenspeciaalzaak Cats & Dogs vestigt zich in de voormalige Aldi. Uitbaters zijn Jordy Willemot en Cleo Van Laer
Volledig scherm
Dierenspeciaalzaak Cats & Dogs vestigt zich in de voormalige Aldi. Uitbaters zijn Jordy Willemot en Cleo Van Laer © David Legreve

Dierenspeciaalzaak opent in voormalige Aldi in Sint-Katelijne-Waver: “Voor ons een geschikte gemeente om in aanwezig te zijn”

Sint-Katelijne-WaverDierenspeciaalzaak Cats & Dogs opende een nieuwe winkel aan de Generaal Deschachtstraat in Sint-Katelijne-Waver, in het voormalig pand van Aldi. Het is ondertussen de zesde vestiging van de keten. 

  1. Katelijnse zomerschool zoekt extra lesgevers voor lessen in augustus
    Sint-Katelijne-Waver

    Katelijnse zomer­school zoekt extra lesgevers voor lessen in augustus

    Het lokaal bestuur van Sint-Katelijne-Waver zoekt extra lesgevers voor de zomerschool die van 8 tot en met 20 augustus wordt georganiseerd in samenwerking met de basisscholen. Een lerarendiploma is niet vereist, een speelse manier van werken wel. Een verloning is voorzien. “Tijdens de voormiddag krijgen de kinderen les in Vinkenhof. In de namiddag gaan de kinderen naar de vakantiewerking in de Schrans. Het doel van de lessen in de voormiddag is taalstimulering in brede zin”, klinkt het. Kandidaten mogen zich melden via het aanmeldingsformulier op de website van de gemeente of via kind@skw.be.