De Run4Eseohe in College Hagelstein
Volledig scherm
De Run4Eseohe in College Hagelstein © Marc Aerts

College Hagelstein herdenkt aan kanker overleden leerlingen met sponsorloop voor goede doelen: “Zo tonen we dat we niemand vergeten”

Sint-Katelijne-WaverLeerlingen van het vierde jaar van College Hagelstein organiseerden vandaag opnieuw Run4Eseohe, een sponsorloop voor het goede doel op het domein van de school De sponsorloop is vernoemd naar Eseohe, een derdejaarsleerlinge die in april 2019 overleed. De school wil deze loopwedstrijd opdragen aan iedereen die geconfronteerd geweest is met kanker en speciaal aan haar leerlingen Eseohe en Cis.

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. 23 snelheidsduivels op de bon
  Mechelen

  23 snelheids­dui­vels op de bon

  De politie van Bodukap (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) heeft bij twee snelheidscontroles in zowel Sint-Katelijne-Waver als in Putte 23 hardrijders betrapt. In Sint-Katelijne-Waver stond de politie opgesteld langs de Duffelstraat. Hier werden 199 autobestuursters gecontroleerd op snelheid. In Putte werd er dan weer geflitst langs de Peulisbaan. Hier mag er maximum 30 kilometer per uur worden gereden. Negentien chauffeurs deden dat niet. Eén van hen klokte af op 59 kilometer per uur. Dat is bijna dubbel zo snel al toegelaten.