Elzerock met Camille
Volledig scherm
Elzerock met Camille © Greet De Smet

Camille zorgt voor vuurwerk tijdens Elzerock: “Helft meer bezoekers dan vorige editie”

ElzestraatCamille heeft voor vuurwerk gezorgd tijdens Elzerock. Een recordaantal bezoekers trok naar het festival aan het Sint-Michielskasteel.

 1. Uitbaatster van Sportcentrum Liliane Storms (73) onverwachts overleden: “Werken en tussen de mensen zijn, dat deed ze het liefst”
  PREMIUM
  Duffel

  Uitbaat­ster van Sportcen­trum Liliane Storms (73) onver­wachts overleden: “Werken en tussen de mensen zijn, dat deed ze het liefst”

  Duffel rouwt om het overlijden van Liliane Storms (73), die bijna 34 jaar achter de toog van het Sportcentrum stond. Bij voetbalclub SC Duffel spreekt men van een verlies van een boegbeeld. De Duffelse overleed vorig weekend onverwachts na een shift in het Sportcentrum. “De reacties stromen binnen. Ze was een moederfiguur voor velen”, aldus haar zus.
 2. Fairtrademarkt (H)eerlijk Katelijne aan Domein Roosendael
  Sint-Katelijne-Waver

  Fairtrade­markt (H)eerlijk Katelijne aan Domein Roosendael

  Aan de toegangspoort van Domein Roosendael vindt op zondag 9 oktober de fairtrademarkt (H)eerlijk Katelijne plaats. Het aanbod gaat van Bloemen en planten – zelfs eetbare bloemen -, geitenkaas en hoeve-ijs tot biologische waterfilters, zaden, limoncello, brei- en haakwerk. “Bij de term ‘fair trade’ denk je misschien meteen aan eerlijke handel met producenten uit het zuiden, maar de term omvat net zo goed aandacht voor onze korte keten of lokale handel. Als trotse FairTradeGemeente zet Sint-Katelijne-Waver haar lokale handelaars dan ook graag in de kijker tijdens (H)eerlijk Katelijne”, klinkt het bij het lokaal bestuur. De markt loopt van 13 tot 17 uur.