De volle witte lijn op de spoorwegbrug aan het station van Sint-Katelijne-Waver
Volledig scherm
De volle witte lijn op de spoorwegbrug aan het station van Sint-Katelijne-Waver © David Legreve

Camera aan stationsberg gaat chauffeurs controleren op het overschrijden van witte lijn: “Fietsers bevinden zich in onveilige situatie”

Sint-Katelijne-WaverHet lokaal bestuur van Sint-Katelijne-Waver maakt verder werk van een controlesysteem voor de stationsberg. Een camera moet daar op termijn het verkeer controleren op het overschrijden van de volle lijn. Oppositiepartij Groen gaf tijdens de raadszitting van maandag nog enkele suggesties mee om de brug fietsvriendelijker te maken.

  1. Twee auto’s botsen tegen elkaar: Vrouw overgebracht naar het ziekenhuis
    Duffel

    Twee auto’s botsen tegen elkaar: Vrouw overge­bracht naar het ziekenhuis

    Bij een verkeersongeval op de Hondiuslaan in Duffel is vrijdag een vrouw gewond geraakt. De vrouw was met haar wagen betrokken bij een aanrijding met een andere auto. De wagen met de vrouwelijke chauffeur slingerde na de botsing weg en kwam tot stilstand tegen een stenen muurtje. Ze moest uit het voertuig worden bevrijd door de brandweer. Na de eerste zorgen werd de vouw overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere verzorging. Haar wagen moest worden getakeld. Door het ongeval werd de rijbaan deels afgesloten voor het verkeer. Het veroorzaakt her en der voor file.