Zo moet de nieuwe fuif- en evenementenhal eruitzien.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo moet de nieuwe fuif- en evenementenhal eruitzien. © Key Visuals -LAVA

Bouw nieuwe fuifzaal en bib loopt mogelijk jaar vertraging op: “Erg jammer, want heel wat inwoners kijken ernaar uit”

Sint-Katelijne-WaverDe komst van de vrijetijdssite ‘t Gewent in Sint-Katelijne-Waver loopt vertraging op. Een inwoner van de gemeente ging in beroep tegen de plannen en ook de provincie had voor de gemeente nog een opmerking. Mogelijk moet het lokaal bestuur nu nog een jaar langer wachten op de eerstesteenlegging van het gebouw, waarin onder andere de bib en een nieuwe fuifzaal komt.

 1. ‘Shine a Light’ hult Rivierenhof in kaarslicht voor Julie Van Espen: “Wij zijn hier voor Julie, maar iedereen komt hier voor zijn eigen verdriet”
  PREMIUM
  Antwerpen/Deurne

  ‘Shine a Light’ hult Rivieren­hof in kaarslicht voor Julie Van Espen: “Wij zijn hier voor Julie, maar iedereen komt hier voor zijn eigen verdriet”

  Waar het Rivierenhof zich ‘s avonds normaal hult in duisternis en kou, was dat zaterdagavond toch wel even anders. Enkele honderden mensen kwamen gisteren samen bij de Spiegelvijver voor ‘Shine a Light’, een evenement georganiseerd door familie en vrienden van Julie Van Espen om haar te herdenken. Iedereen die aanwezig was kreeg de gelegenheid om een lichtgevend bootje op de vijver laten drijven, niet enkel voor Julie, maar voor alle mensen en geliefden die ze verloren hebben. “Wij zijn hier onder meer voor ons konijn César”
 2. De Gouden Kooi opent na internationaal succes tweede ‘escape experience’: “Drie jaar gebouwd om alles zo echt mogelijk te maken”
  PREMIUM
  Mechelen

  De Gouden Kooi opent na internatio­naal succes tweede ‘escape experience’: “Drie jaar gebouwd om alles zo echt mogelijk te maken”

  De Gouden Kooi opent zaterdag ‘De wraak van Han’, een tweede ontsnappingsruimte op de Haverwerf. Medeoprichters Jan Gheyle (40) en Bert Briké (42) en hun team werkten er liefst drie jaar aan om bezoekers de ultieme ‘escape experience’ te bieden. Geen wonder dat zelfs bezoekers uit het buitenland staan aan te schuiven. Wij mochten al een kijkje nemen.
 1. Van L’eef tot Sawadi: bij deze 6 lokale boetiekjes in de regio Mechelen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlijke service
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van L’eef tot Sawadi: bij deze 6 lokale boetiekjes in de regio Mechelen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlij­ke service

  Morgen is het opnieuw Black Friday. Vooral grote winkelketens geven dan enorme kortingen op hun collecties. Maar deze feestdag voor de consument is ook de ideale gelegenheid om lokale boetiekjes in de kijker te zetten. Daar kan je steeds rekenen op persoonlijk en eerlijk advies. Wij hebben voor jou zes boetieks opgelijst in de regio Mechelen, die jouw bezoekje waard zijn: van L’eef in Mechelen tot Sawadi in Lier.