De buren van de Waterstraat kwamen klinken op 2021
Volledig scherm
De buren van de Waterstraat kwamen klinken op 2021 © Marc Aerts

Aftellen naar 2021... op een zonnige zondag in oktober: “Hadden nu eenmaal een nieuwjaarsreceptie beloofd”

Sint-Katelijne-WaverMen zegt wel eens ‘van uitstel komt afstel’, maar niet in Sint-Katelijne-Waver, waar vanmiddag nog werd geklonken op het jaar 2021 . Door corona moest het lokaal bestuur bij de start van 2021 de nieuwjaarsreceptie uitstellen. Maar tien maanden later kwam het er toch nog van, mét een aftelmoment.

 1. Twee minderjarige verdachten van phishing opgepakt tijdens routinecontrole in Merksem
  Merksem

  Twee minderjari­ge verdachten van phishing opgepakt tijdens routinecon­tro­le in Merksem

  De Antwerpse politie heeft afgelopen weekend in Merksem twee minderjarigen onderschept die zich verdacht gedroegen. Dat gebeurde tijdens een politieactie tegen woninginbraken. Toen de jongens gecontroleerd werden, bleek door de inhoud van hun telefoons dat ze zich bezighielden met phishingpraktijken. Vooral via tweedehandswebsites probeerden ze mensen betalingen te laten doen en zo op te lichten.
 2. Politie flitst aan Zoetewei en R6: 120 chauffeurs reden te snel
  Putte/Sint-Katelijne-Waver

  Politie flitst aan Zoetewei en R6: 120 chauffeurs reden te snel

  Politiezone Bodukap stelde vorige zaterdag in totaal 120 overtreders vast op de Zoetewei in Putte en de binnenring van de R6 richting N15 in Sint-Katelijne-Waver. “Op de Zoetewei noteerden we 604 passanten, waarvan 38 overtreders. De hoogste gemeten snelheid was 155 kilometer per uur op een baan waar een snelheidslimiet van 70 geldt. Op de binnenring van de R6 ging het om 575 passanten, waarvan er 82 in overtreding waren. De hoogst gemeten snelheid op het stuk van 90 kilometer per uur was 154”, klinkt het.