Paul Meynendonckx en Dirk Geens, hier aan de talud, klagen de manier waarop de gemeente omgaat met vergunningen voor Veiling Zuid aan
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Meynendonckx en Dirk Geens, hier aan de talud, klagen de manier waarop de gemeente omgaat met vergunningen voor Veiling Zuid aan © David Legreve

Actiecomité Bellvita verzet zich tegen overlast voor buren van industriegebied Veiling Zuid: “Wachten op controles van gemeente, terwijl bedrijven carte blanche krijgen”

Sint-Katelijne-WaverActiecomité Bellvita uit Sint-Katelijne-Waver is terug van weggeweest en verzet zich nu tegen geluidshinder in de omgeving van groenteveiling BelOrta. Het comité verdedigt ook de buurt tegen de mogelijke overlast die de verdere ontwikkeling van het nieuwe industriegebied Veiling Zuid zal teweegbrengen. “We dachten bij de gemeente een partner te vinden, maar we vangen bot”, klinkt het.

  1. UPDATE - Vermiste bejaarde dame (81) teruggevonden
    Bonheiden

    UPDATE - Vermiste bejaarde dame (81) teruggevon­den

    Goed nieuwe voor de familie van de 81-jarige Maria Andries uit Bonheiden. De bejaarde dame vertrok maandagavond met haar fiets richting het jaagpad langs de Dijle. Ze werd uiteindelijk het laatst gezien in de buurt van het station in Mechelen. Sindsdien was ze spoorloos. De politie zocht gisteren al, maar ging ook vandaag op zoek naar de bejaarde vrouw. Zelfs met de helikopter van de Federale Politie. Omdat dit niet onmiddellijk resultaten opleverden, verspreidde de politie een opsporingsbericht. Deze keer wel met succes. Zeer kort na het verspreiden van het opsporingsbericht, kwam het nieuws dat de 81-jarige werd teruggevonden. “In goede gezondheid", meldt de Federale Politie. “We willen dan ook iedereen bedanken voor hun medewerking.”