Tattoo artiest Jadran Beauprez met een paar van zijn beschilderde schoenen, die intussen ook aan de voeten hangen van een reeks sterren in de Verenigde Staten, zoals hiphoplegende Snoop Dogg.
Volledig scherm
Tattoo artiest Jadran Beauprez met een paar van zijn beschilderde schoenen, die intussen ook aan de voeten hangen van een reeks sterren in de Verenigde Staten, zoals hiphoplegende Snoop Dogg. © Serch Carriere

“Zelfs Snoop Dogg draagt míȷ́n sloefkes!”: tatoeëerder Jadran Beauprez beschildert schoenen tijdens lockdown

De Klinge“Ik zocht tijdens de lockdown iets om mij creatief mee bezig te houden.” En of dat gelukt is. Tattoo-artiest Jadran Beauprez uit De Klinge beschilderde het voorbije jaar Vans-schoenen, die nu worden gedragen door Amerikaanse sterren zoals B-Real van Cypress Hill, drumster Sheila E van Prince en zelfs hiphoplegende Snoop Dogg. Hoe de superster met 57 miljoen volgers plots Jadrans schoenen ontdekte? Stom toeval.  

 1. Michel Geerinck begeleidt Ilan Van Wilder van zeer nabij: “Wereldtop op zijn leeftijd”
  Wielrennen profs

  Michel Geerinck begeleidt Ilan Van Wilder van zeer nabij: “Wereldtop op zijn leeftijd”

  Ilan Van Wilder heeft er een schitterende Ronde van Romandië opzitten. Als twintigjarige belofte legde hij het vuur aan de schenen van de wereldtop en strandde hij op een knappe zestiende plaats. In de twee tijdritten deed de Opwijkenaar het uitstekend, maar ook in het klimwerk liet hij zich gelden. Michel Geerinck begeleidt Ilan Van Wilder van nabij. Hoe schat hij zijn poulain in?
 1. Stunt op snelweg blijkt levensreddend manouvre te zijn
  Play

  Stunt op snelweg blijkt levensred­dend manouvre te zijn

 2. Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'
  Play

  Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'