Onder meer het mountainbikeparcours op Houtvoort wordt uitgebreid
Volledig scherm
PREMIUM
Onder meer het mountainbikeparcours op Houtvoort wordt uitgebreid © bfs

Sportsite Houtvoort wordt een vijfde groter dankzij extra terreinen: nieuwe speel- en sportzones, skatepark en mountainbikeheuvel: “De kinderen dachten zélf mee over het plan”

Sint-Gillis-WaasDe nieuwe plannen voor de sportsite Houtvoort in Sint-Gillis-Waas zijn bekend. Het domein krijgt onder meer een gloednieuwe speel- en recreatiezone en een nieuw multifunctioneel sportterrein. Er komt ook een nieuw skatepark en een uitgebreid mountainbikeparcours.

 1. RESTOTIP. Restaurant Vienna: “Een trapje hoger op de culinaire ladder”
  PREMIUM
  Lokeren

  RESTOTIP. Restaurant Vienna: “Een trapje hoger op de culinaire ladder”

  De horecasector beleefde barre tijden tijdens de coronacrisis. Chef Bernard Van Den Driessche en gastvrouw Connie Eeckman bleven niet bij de pakken zitten en beslisten om het roer van hun zaak drastisch om te gooien. Bistro Vienna werd restaurant Vienna en het horecakoppel runt de zaak voortaan zonder personeel. Van de kwaliteitsvolle ingrediënten tot het smaakvolle servies: wij ervaarden de ambitie tot in de kleinste details.
 2. Elektrische step van Johan (44) terecht dankzij gouden tip: “Geld van crowdfunding gebruiken om enkele herstellingen te doen”
  Sint-Niklaas

  Elektri­sche step van Johan (44) terecht dankzij gouden tip: “Geld van crowdfun­ding gebruiken om enkele herstellin­gen te doen”

  De andersvalide Johan Muylle (44) heeft zijn elektrische step terug dankzij een gouden tip van iemand die de oproep op sociale media had gelezen. Het exclusieve voertuig werd zondag gestolen op de parking van Euroshop in Sint-Niklaas en nu teruggevonden in de omgeving van Maxi Zoo. Voor Johan is het een hele opluchting want de step is de enige manier waarmee hij zich kan verplaatsen.